DataLife Engine > ULTIMA ORĂ, Externe > Cel mai puternic om din Moldova a pornit să cucerească lumea

Cel mai puternic om din Moldova a pornit să cucerească lumea


31-07-2018, 18:47. Plasat: stefanvoda.info
Cel mai puternic om din Moldova a pornit să cucerească lumea


Cel mai puternic om din Moldova a pornit să cucerească lumea. Rodion Sucman tocmai s-a întors din Serbia, unde a participat la competiția internațională Strongman 2018. Conaționalul nostru s-a clasat pe locul cinci printre cei mai voinici oameni din 12 țări. Ridicarea automobilelor și bolovanilor sau tracțiunea camioanelor cu o greutate de 15 tone, au fost doar câteva din probele pe care le-a înfruntat moldoveanul.

”Cel mai tare mi-a plăcut competiția cu pietre, unde am obținut rezultate foarte bune, este proba mea, la fel ca și cea cu camionul. Și la proba cu valizele am participat demn, fiecare câte 150 kg, unde am ocupat locul al doilea”, a spus sportivul Rodion Sucman.

Acum, este deja cu gândul la următoarele competiții. Asta în pofida faptului că a suferit un traumatism la picior, iar medicii i-au recomandat să ia o pauză de la sport.
”Voi avea un turneu pe 5 august, mi-au rămas practic 10 zile, chiar mai puțin, planific să plec, o să-mi aplic un bandaj foarte calitativ și oricum o să particip”, a mai spus Rodion.

Recent, Rodion Sucman și-a fondat propriul club sportiv, în cadrul căruia își va împărtăși experiența cu alți doritori să își testeze forța.

Sursa : aici
Intoarcere