DataLife Engine > ULTIMA ORĂ, Ștefan Vodă, Sport > Cupa PRIETENIEI la VOLEI Feminin dintre Iași și Ștefan Vodă, ne-a adus mai multe zâmbete pe față în zilele de 27-28 aprilie.

Cupa PRIETENIEI la VOLEI Feminin dintre Iași și Ștefan Vodă, ne-a adus mai multe zâmbete pe față în zilele de 27-28 aprilie.


1-05-2018, 09:28. Plasat: stefanvoda.info
Cupa PRIETENIEI la VOLEI Feminin dintre Iași și Ștefan Vodă, ne-a adus mai multe zâmbete pe față în zilele de 27-28 aprilie.


Cupa PRIETENIEI la VOLEI Feminin dintre Iași și Ștefan Vodă, ne-a adus mai multe zâmbete pe față în perioada de 27-28 aprilie în municipiul Iași.

Ambele echipe s-au prezentat la nivel, iar jocul este de nedescris. Spre final,toți participanții au fost medaliați și decernați cu diplomă, iar căpitanii de echipe au ridicat cupa în sus!

Această întâlnire a fost organizată de două asociații de pe ambele maluri ale Prutului, și este vorba despre : Asociația Club Sportiv Răzeșii - Iași, și Asociația Glasul Sufletului din Republica Moldova.

Iuraș Victor antrenor de volei din Ștefan Vodă : Mulțumim cordial tuturor care au ținut pumnii pentru noi în perioada șederii noastre la Iași.

Tricourile în care a mers întreaga echipă din Ștefan Vodă spre Iași au fost oferite de Asociația pentru Dezvoltare Creativă, cu simbolica proiectului EU ALEG MOLDOVA!

Sursa : stefanvoda.info
Intoarcere