DataLife Engine > ULTIMA ORĂ, Ștefan Vodă, Social, Calendar creștin ortodox > Prietenii mănăstirii OAȘA au colindat orașul Ștefan Vodă!

Prietenii mănăstirii OAȘA au colindat orașul Ștefan Vodă!


6-01-2018, 09:59. Plasat: stefanvoda.info
Prietenii mănăstirii OAȘA au colindat orașul Ștefan Vodă!


Prietenii mănăstirii OAȘA au colindat orașul Ștefan Vodă în pragul sărbătorii Nașterii Domnului pe stil vechi. Acești tineri, au ridicat sala casei de cultură de mai multe ori prin aplauze din partea spectatorilor.

Deasemenea la intrare în casa de cultură a fost expusă o serie de lucrări artistice ale tinerilor din orașul Ștefan Vodă.

Prietenii mănăstirii OAȘA au colindat orașul Ștefan Vodă!


Această seară de colinde a fost organizată de către Asociația Glasul Sufletului condusă de Alexandru Topolenco și Casa de Cultură, a orașului Ștefan Vodă,director Emilia Tincu.

- Alexandru Topolenco dragii noștri să știți că ne-ați creat o seară de suflet pe care o vom ține mult timp în inimile și memoria noastră, ne plecăm în fața voastră că ați avut timp să ne pășiți pragul orașului nostru, și vă mai așteptăm la noi la Ștefan Vodă.

Fiind prezentă și doamna director a casei de cultură a venit cu un mesaj de salut către oaspeți:

- Emilia Tincu stimați oaspeți, îmi face deosebita plăcere să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut în această seară, să fiți sănătoși.

Așa cum este bine la orice lucrare a lui Dumnezeu să fie și preoții, am avut ocazia să-l avem alături pe părintele Vadim Dimitrenco:

- Vadim Dimitrenco dragii noștri bine ați venit acasă de acasă! Tot ce ați făcut în scenă este cu siguranță lucrarea lui Dumnezeu, pentru că anume el este cel care trebuie să ne unească inimile în realizarea lurcurilor bune și frumoase. Vă mulțumesc din suflet pentru efortul depus de a promova tradițiile românești în anul centenarului și la noi în orașul cu numele Voievodului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Aducem sincere mulțumiri tuturor care au pus umărul la realizarea acestei seri de suflet în ajunul Crăciunului pe stil vechi.


Sursa : stefanvoda.info
Intoarcere