DataLife Engine > ULTIMA ORĂ, Ștefan Vodă, Politic > AUDIO // vicepreședintele raionului Ștefan Vodă - Vasile Gherman în opoziție, dar loial GUVERNĂRII.

AUDIO // vicepreședintele raionului Ștefan Vodă - Vasile Gherman în opoziție, dar loial GUVERNĂRII.


20-07-2017, 22:09. Plasat: stefanvoda.info
AUDIO // vicepreședintele raionului Ștefan Vodă - Vasile Gherman în opoziție, dar loial GUVERNĂRII.


Funcționarii publici din aparatul Președintelui, secțiilor și direcțiilor subordonate Consiliului Raional Ștefan Vodă, s-au deplasat organizat-forțat spre Chișinău pentru a susține proiectul de lege care privește schimbarea sistemului electoral a Republicii Moldova.

Vicepreședintele Vasile Gherman membru al partidului PLDM aflat în opoziție, dar loial guvernării a fost contactat de presa locală. În urma discuțiilor acesta sa comportat urât cu presa locală dând dovadă de un comportament TOTALITAR - IGNORANT față de întrebările puse referitor la prezența funcționarilor publici la locurile de muncă.

Ignorând totalmente codul muncii funcționarii publici sus menționați au lipsit de la serviciu fiind prezenți la mitingul de susținere a VOTULUI MIXT promovat de actuala guvernare subordonată , cum spun protestatarii "PLAHODODO".Cunoscut este faptul că în fața Parlamentului s-au adunat protestatari care sau arătat nemulțumiți de dorința schimbării sistemului electoral, la care sau alipit și cîteva partide extraparlamentare,dar în final a fost votat cu 74 de voturi.

Sursa : stefanvoda.info
Intoarcere