Inregistrare    Autentificare
Autorizație
» » Asociația ”Glasul Sufletului” desfășoară campania UMANITARĂ - GHIOZDANUL CU BUCURII în perioada 18 - 30 AUGUST.

Asociația ”Glasul Sufletului” desfășoară campania UMANITARĂ - GHIOZDANUL CU BUCURII în perioada 18 - 30 AUGUST.

Categorie: ULTIMA ORĂ, Ștefan Vodă, Social, Educație și Cultură
Asociația ”Glasul Sufletului” desfășoară campania UMANITARĂ - GHIOZDANUL CU BUCURII în perioada 18 - 30 AUGUST.


Este vorba despre o nouă campanie ce se va desfășura în perioada 18 - 30 august 2018, locația fiind CASA DE CULTURĂ din orașul Ștefan Vodă!

Este binecunoscut faptul că sunt familii nevoiașe care nu își permit să își trimită copiii la școală sau nu dispun de suficiente mijloace pentru a le oferi copiilor condiții decente pentru școlarizare.

De aceea, scopul campaniei este acela de a-i sprijini pe acești copii, cu risc de excluziune socială, să frecventeze școala, „Ghiozdanul cu bucurii“ intenționând să ofere rechizite școlare specifice vârstei care să le faciliteze accesul la educație.

Pe această cale, se face un apel la donatori (persoane fizice și juridice) în vederea colectări de ghiozdane,rechizite,îmbrăcăminte și alimente nealterabile care vor fi oferite copiilor săraci cu vârste între 6 și 18 ani, în spiritul întrajutorării semenilor.

Beneficiarii vor fi selectați din rândul familiilor nevoiașe aflate în baza de date a organizatorilor, respectiv familii cu probleme sociale, cu mai mulți copii și fără posibilități materiale, familii monoparentale sau în care copiii sunt crescuți de bunici, precum și familii cu probleme de sănătate ale copiilor sau părinților.

Dacă deschiderea noului an școlar a însemnat pentru cei mai mulți copii, părinți și dascăli bucurie, flori, rechizite și ghiozdane noi, inițiativa acestei campanii creștinești va readuce, cu siguranță, speranța unui alt început și pentru cei mai triști decât noi.

Sursa : stefanvoda.info
Stimate vizitator, te-ai dus la site-ul ca utilizator neînregistrat. Vă încurajăm să vă înregistrați sau intra pe site sub numele dumneavoastră.
Scrie un comentariu
Prima Nume:
Adresa e-mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Introduceți codul: