Inregistrare    Autentificare
Autorizație
» » Profeția cutremurătoare a Babei Vanga: Europa va fi condusă de MUSULMANI și va fi înfloritoare

Profeția cutremurătoare a Babei Vanga: Europa va fi condusă de MUSULMANI și va fi înfloritoare

Categorie: ULTIMA ORĂ, Diverse
 Profeția cutremurătoare a Babei Vanga: Europa va fi condusă de MUSULMANI și va fi înfloritoare


Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria a avertizat că Europa va fi condusă de musulmani în anul 2040, însă economia continentului va fi înfloritoare sub dominaţia arabă.

Clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria a mai prezis că va apărea o nouă religie în lume, în anul 2221, dar şi că un nou Mesia se va naşte din poporul român.

„În bucuria acestei lumi, în România va fi ACELA care a fost promis lumii. Întreaga lume se va bucura de nașterea lui. Dumnezeu îl va ocroti dintr-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, până când va veni ceasul său. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa și Focul îl vor ajuta", a spus Vanga despre un Mesia care se află sau se va naște în România..

Baba Vanga a fost un adevărat fenomen. 3 din 4 previziuni s-au adeverit, șefi de state și de guverne vizitând-o pentru a le prezice viitorul.

Printre personalitățile care au avut încredere în profețiile Babei Vanga s-au numărat Mihail Gorbaciov și soții Ceaușescu. Prezicătoarea oarbă din Bulgaria a vorbit despre România și români, în termeni de lăudă.

„Românii sunt oameni speciali și, cu toate că Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune, din nefericire, mulți dintre ei nu mai cred și nu vor mai crede în valorile lor nationale", spunea Baba Vanga acum mai bine de 30 de ani.

Celebra clarvăzătoare a mai spus că sfârșitul lumii va veni abia în anul 5079. De asemenea, în 2221, în căutarea vieții extraterestre, omenirea va intră în contact cu ceva tulburător sau „groaznic", după cum spunea prezicătoarea oarbă, potrivit TeoTrandafir.ro.


Sursa : aici
Stimate vizitator, te-ai dus la site-ul ca utilizator neînregistrat. Vă încurajăm să vă înregistrați sau intra pe site sub numele dumneavoastră.
Scrie un comentariu
Prima Nume:
Adresa e-mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Introduceți codul: