Inregistrare    Autentificare
Autorizație
» » La Ștefan Vodă a fost marcată cea de-a 26-a aniversare de la semnarea actului de INDEPENDENȚĂ.

La Ștefan Vodă a fost marcată cea de-a 26-a aniversare de la semnarea actului de INDEPENDENȚĂ.

Categorie: ULTIMA ORĂ, Ștefan Vodă, Social
La Ștefan Vodă a fost marcată cea de-a 26-a aniversare de la semnarea actului de INDEPENDENȚĂ.


La 27 august 2017, Republica Moldova împlinește 26 de ani de la semnarea actului de independență.

În orașul Ștefan Vodă, un grup de oameni care cinstesc memoria celor care au aprticipat în acele timpuri luptând pentru apărarea și căpătarea INDEPENDENȚEI, au mers în marș organizat spre monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt împreună cu preotul PAROH - VADIM DIMITRENCO de la biserica cu hramul Binecredinciosul Domnitor - Ștefan cel Mare și Sfânt din orașul Ștefan Vodă, unde au avut unii dintre ei alocuțiuni:

- Alexandru Topolenco : Dacă marile puteri nu au intenția ca să vadă din acest teritoriu, unul prosper, dezvoltat și puternic: este menirea nostră să promovăm ceea ce au început străbunii noștri, și chiar dacă unii cred că nu este nici o legătură de neam, legătura este prin osemintele subterane ale buneilor și străbuneilor noștri care au apărat acest pământ.

Valeriu Beril : Sacrificiul poporului a fost enorm pentru a căpăta această independență. Scopul și idealul sfânt a fost și este UNIREA.

Sursa : stefanvoda.info
Stimate vizitator, te-ai dus la site-ul ca utilizator neînregistrat. Vă încurajăm să vă înregistrați sau intra pe site sub numele dumneavoastră.
Scrie un comentariu
Prima Nume:
Adresa e-mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Introduceți codul: