Inregistrare    Autentificare
Autorizație
» » A fost lansată harta atracțiilor turistice din Chișinău. Cum arată și unde poate fi procurată

A fost lansată harta atracțiilor turistice din Chișinău. Cum arată și unde poate fi procurată

Categorie: ULTIMA ORĂ, Diverse
A fost lansată harta atracțiilor turistice din Chișinău. Cum arată și unde poate fi procuratăChișinăul are o hartă tipărită care cuprinde la un loc toate atracțiile turistice din Capitală care merită a fi vizitate. Harta a fost tipărită în 30.000 de exemplare și va putea fi procurată în chioșcuri sau librării la prețul de 20 de lei. Informația este prezentată în limba română, rusă și engleză.

Ce conține harta?
– rețeua de troleibuze cu toate rutele;
– 131 de puncte de atracție;
– toate ieșirile din orași și toate orașele vecine;
– peste 20 de puncte de atracții desenate;
– toate ambasadele și consulatele țărilor fără ambasadă;
– recomandări pentru vizitarea a 16 teatre, muzee etc.;
– fotografii la 42 puncte de atracții.

Descoperă Chișinăul 2017 reprezintă o publicație elaborată la inițiativa companiei de cercetări sociologice și analize economice iData (Date Inteligente SRL), iar ulterior a devenit un proiect independent realizat sub egida iMaps(Imaps Expert SRL) și va fi promovat sub acest brand.

Scopul realizării publicației a fost de a identifica mai multe atracții turistice din orașul Chișinău, inclusiv unele mai puțin cunoscute și de a le face cunoscute locuitorilor capitalei, dar și turiștilor. Anterior, autorii publicației deseori se ciocneau cu situația în care turiștii străini afirmau că în Chișinău nu sunt locuri ce pot fi vizitate, deși în realitate problema era în promovarea proastă a lor sau lipsa totală a promovării.

Autorii publicației au intenționat să adune o listă de 100 de atracții turistice din Chișinău, iar în decursul a circa 12 luni de realizare a hărții, numărul atracțiilor a depășit semnificativ cifra de 100. Pentru identificarea atracțiilor turistice, dar și pentru înțelegerea gradului de cunoaștere a lor de către locuitorii Chișinăului, dar și a nivelului lor de atractivitate, compania iData a realizat două studii.

Aspectul inovativ al hărții îl reprezintă modul de prezentare a orașului și a atracțiilor turistice. Harta a fost elaborată de la zero și conține mai multe elemente creative.

Sursa articolului aici
Stimate vizitator, te-ai dus la site-ul ca utilizator neînregistrat. Vă încurajăm să vă înregistrați sau intra pe site sub numele dumneavoastră.
Scrie un comentariu
Prima Nume:
Adresa e-mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Introduceți codul: