Inregistrare    Autentificare
Autorizație
» » Încă o țară în care moldovenii cu pașaport românesc vor putea călători până la 90 de zile FĂRĂ VIZĂ! Decizia vizează 80 de state

Încă o țară în care moldovenii cu pașaport românesc vor putea călători până la 90 de zile FĂRĂ VIZĂ! Decizia vizează 80 de state

Categorie: ULTIMA ORĂ, Externe
Încă o țară în care moldovenii cu pașaport românesc vor putea călători până la 90 de zile FĂRĂ VIZĂ! Decizia vizează 80 de state


Qatarul a anunţat un program pentru a permite intrarea pe teritoriul său a cetăţenilor din 80 de state fără ca aceştia să necesite vize, pentru a încuraja transportul aerian şi turismul în urma boicotului din ultimele două luni impus de statele arabe vecine, informează presa internaţională.

Naţionali din zeci de state europene sau alte ţări precum Singapore, India, Liban, Noua Zeelandă, Africa de Sud şi SUA vor primi vize de turism la sosirea în Qatar, ce va găzdui Campionatul Mondial de Fotbal în 2022.

Depinzând de naţionalitatea vizitatorului, ridicarea vizei va fi validă vreme de 180 de zile de la data emisă şi va permite turistului să petreacă în total 90 de zile în Qatar, inclusiv pentru cetățenii români. În cazul acestei vize sunt permise mai multe intrări.

Există, de asemenea varianta unei vize ce permite petrecerea a 30 de zile consecutive pe teritoriul qatariot, cu posibilitatea de a aplica pentru o extindere de încă 30 de zile. În lista statelor care vor avea acest privilegiu se numără și Republica Moldova.

Astfel, cu pașaportul român, cetățenii pot sta în Qatar până la 90 de zile, fără viză, iar cu pașaportul moldovenesc - până la 30 de zile.

Lista ţărilor ai căror cetăţeni pot sta în Qatar până la 90 de zile, fără viză potrivit, www.npr.org

Austria
Bahamas
Belgia
Bulgaria
Croatia
Cipru
Cehia
Danemarca
Estonia
Finlanda
Franţa
Germania
Grecia
Ungaria

Islanda

Italia

Letonia

Liechtenstein

Lituania
Luxemburg
Malta
Olanda
Norvegia
Polonia
Portugalia

Romania

Seychelles
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Elveţia
Turcia

Lista ţărilor ai căror cetăţeni pot sta în Qatar până la 30 de zile, fără viză, potrivit www.npr.org

Andorra
Argentina
Australia
Belarus
Bolivia
Brazilia
Brunei
Canada
Chile
China
Columbia
Ecuador
Panama
Costa Rica
Georgia
Guyana
Hong Kong
India
Indonezia
Irlanda
Japan
Kazakhstan
Liban
Azerbaijan
Macedonia
Malaezia
Maldive
Mexic

Moldova

Monaco
Niua Zeelandă
Paraguay
Peru
Rusia
San Marino
Singapore
Africa de Sud
Coreea de Sud
Suriname
Cuba
Thailanda
Ucraina
Marea Britanie
Statele Unite
Uruguay
Vatican
Venezuela

Sursa : BANI.MD
Stimate vizitator, te-ai dus la site-ul ca utilizator neînregistrat. Vă încurajăm să vă înregistrați sau intra pe site sub numele dumneavoastră.
Scrie un comentariu
Prima Nume:
Adresa e-mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Introduceți codul: