Inregistrare    Autentificare
Autorizație
» » Mașinile cu alimentare cu gaze vor avea mai multe interdicții. Modificări la Regulamentul circulației rutiere

Mașinile cu alimentare cu gaze vor avea mai multe interdicții. Modificări la Regulamentul circulației rutiere

Categorie: ULTIMA ORĂ, Republica Moldova, Societate
Mașinile cu alimentare cu gaze vor avea mai multe interdicții. Modificări la Regulamentul circulației rutiere


Mașinile cu sistem de alimentare cu gaze vor avea interzis în mai multe locuri. Un proiect de modificare a Regulamentului circulației rutiere va fi examinat de către Guvern. Interdicția va fi reglementată și printr-un indicator rutier nou.

Prin urmare, autovehiculele utilate cu sistem de alimentare cu gaze nu vor avea voie să parcheze în parcările subterane ale clădirior locative multietajate, ale clădirilor de menire socio-culturală, dar și în parcările clădirilor publice și administrative. La fel, aceste autovehicule vor avea interzis și în parcările subterane de tip închis.

Interzicerea accesului pentru autovehiculele utilate cu sistem de alimentare cu gaze, va fi semnalizată prin indicatorul 3.34.

Modificările au fost propuse pentru a reduce riscurile de incendii și explozii la exploatarea autovehiculelor utilate cu sistem de alimentare cu gaze. Totuși, prevederile nu stabilesc expres și interzicerea accesului sau staționării autovehiculelor în locurile menționate. Proiectul are scopul de a stabili clar cerințele care interzic anume parcarea acestor mașini.

Amintim că, recent, Regulamentul circulației rutiere a fost modificat, iar prevederile au intrat în vigoare. Printre cele mai importante modificări operate sunt majorarea limitei de viteză de la 90 km/h la 110 km/h pe anumite porțiuni de drum, introducerea mai multor indicatoare rutiere, dar și excluderea obligativității de a prezenta polița de asigurare obligatorie de răspundere civilă – RCA, în cazul unui control al inspectorilor de patrulare.


Sursa : aici
Stimate vizitator, te-ai dus la site-ul ca utilizator neînregistrat. Vă încurajăm să vă înregistrați sau intra pe site sub numele dumneavoastră.
Scrie un comentariu
Prima Nume:
Adresa e-mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Introduceți codul: