Inregistrare    Autentificare
Autorizație
» » Trei zodii de femei care pun alte relaţii în pericol

Trei zodii de femei care pun alte relaţii în pericol

Categorie: ULTIMA ORĂ, Horoscop
Trei zodii de femei care pun alte relaţii în pericolDragostea este complicată şi ne putem îndrăgosti de persoana nepotrivită. De altfel, aceasta este problema cel mai des întâlnită când auzim vorbindu-se despre poveşti de iubire care au eşuat lamentabil. Sunt trei zodii care pun alte relaţii în pericol, pentru a afla sau a oferi iubirea adevărată, notează one.ro.

Iată care sunt acestea:

Gemeni

Femeia Gemeni este plină de calităţi: este inteligentă, copilăroasă, stilată, sexi, are simţul umorului, iar dacă nu excelează la capitolul frumuseţe, ştie să facă orice bărbat să fie înnebunit după ea, dacă îşi propune acest lucru.

Hotărârea şi ambiţia ei sunt alte elemente definitorii ale caracterului ei puternic, iar femeia Gemeni, atunci când îşi doreşte ceva, va obţine, fără să se gândească la consecinţe. Uneori poate fi chiar crudă, iar dacă i-a căzut cu tronc iubitul celei mai bune prietene, atunci merge până în pânzele albe pentru a-l cuceri.

Este genul de femeie din zodiac care sparge casele, însă nu pentru un moft al ei, din orgoliu sau doar pentru că poate. Nu, nu este o Jolene, ci este o femeie sensibilă în faţa iubirii. Intenţiile ei sunt din cele mai corecte: este conştientă că iubirea adevărată nu vine decât o singură dată în viaţă şi nu are de gând să fie spectatoarea propriei ratări pe plan emoţional.

Iar armele ei de seducţie vin cu efecte imbatabile. Nici cel mai fidel bărbat nu poate rezista arsenalului femeii Gemeni. Cu atât mai puţin un reprezentant al sexului tare, angrenat într-o căsătorie, probabil cu probleme.

Săgetător

Femeia Săgetător este probabil una dintre cele mai sensibile reprezentante ale zodiacului. Cu greu poate rezista tentaţiei… de a face bine. Poate părea ciudat, însă femeia Săgetător caută să fie salvatoarea tuturor, să ajute cât mai multă lume. Este însufleţită de idealuri cum ar fi pacea în lumea, combaterea foametei, alinarea durerilor fizice şi sufleteşti.

Este un spirit caritabil, însă această caritate se poate răsfrânge, în mod negativ, asupra altor persoane. Dar femeia Săgetător nu are timp să se gândească la repercusiuni, ci doar la metode prin care poate ajuta persoana din faţa ei. Dincolo de pasiunea şi sentimentele pe care le investeşte în acest demers, nativa acestei zodii este şi foarte determinată să reuşească.

Aşa se întâmplă atunci când vede un suflet rănit. În gaşca ei de prietene sunt numai femei înşelate sau care nu şi-au găsit iubirea, iar Săgetătoarea nu poate rezista unui bărbat nefericit. Simte că ea ştie ce-i trebuie acelui om pentru a fi fericit şi face tot posibilul să i-l ofere, mai ales dacă motivul tristeţii lui este o altă femeie.

Săgetătoarea îl înţelege, îl ascultă, îl respectă, îl iubeşte cu toată fiinţa şi inima ei, îi oferă totul, până când întâlneşte un alt suflet la ananghie, a cărui nefericire are fix aceleaşi motive. Săgetătoarea simte că are multe de oferit pentru a-i alina pe cei care suferă din dragoste, dar este mai atrasă de cei în faze "incipiente".

Vărsător

Femeii Vărsător îi plac provocările şi vrea să ofere iubire tuturor bărbaţilor care se simt atraşi de ea, chiar dacă se întâmplă ca aceştia să fie însuraţi. Este foarte dornică să arate cum poate iubi ea şi ce fericire ascund dezmierdările braţelor ei.

De aceea nu rezistă să nu împărtăşească asta domnilor. Este un orgoliu personal al ei să fie admirată şi lăudată pentru modul în care poate oferi afecţiune. De altfel, aceasta este trăsătura cu care îi place să se laude şi de care este cea mai mândră. Este un real mister pentru cei din jur, ascunde multe enigme şi este greu de descifrat, imposibil de înţeles.

În afara orgoliului de a fi capabilă de cea mai bună iubire, fiind o femeie foarte senzuală, care se pliază pe dorinţele bărbaţilor şi ştie cum să-i stârnească, femeia Vărsător mai are un motiv pentru care îi fură pe aceştia din leagănul familiei pe care şi-au clădit-o. Simte că iubirea ei oferă multă bucurie şi vrea ca toată lumea să simtă asta.


Sursa articolului aici
Stimate vizitator, te-ai dus la site-ul ca utilizator neînregistrat. Vă încurajăm să vă înregistrați sau intra pe site sub numele dumneavoastră.
Scrie un comentariu
Prima Nume:
Adresa e-mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Introduceți codul: