Inregistrare    Autentificare
Autorizație
» » Punctul de trecere „Palanca–Maiaki-Udobnoe” de astăzi, 10 decembrie 2016 până în data de 1 iunie 2017 va suferi modificări, vezi dece.

Punctul de trecere „Palanca–Maiaki-Udobnoe” de astăzi, 10 decembrie 2016 până în data de 1 iunie 2017 va suferi modificări, vezi dece.

Categorie: ULTIMA ORĂ, Ștefan Vodă, Social
Punctul de trecere  „Palanca–Maiaki-Udobnoe” de astăzi, 10 decembrie 2016 până în data de 1 iunie 2017 va suferi modificări, vezi dece.


Atenție, de astăzi, 10 decembrie 2016 până în data de 1 iunie 2017, traversarea frontierei prin punctul de trecere „Palanca–Maiaki-Udobnoe” va suferi modificări de deplasare. Modificările au loc în contextul derulării lucrărilor de reconstrucție a podului situat pe traseul Odessa-Reni.

Astfel, în perioada vizată fluxul de călători și de mijloace de transport, va fi redirecţionat prin punctul de trecere Palanca-Udobnoe, dar și prin cel mai apropiat punct de trecere Tudora-Starokazacie.

Însă pentru a nu le suprasolicita, intervenim cu rugămintea de a alege, din start, și alte direcții de deplasare spre Ucraina.

În scopul susținerii călătorilor prin oferirea posibilității de a cunoaște situația, în timp real, în punctele de trecere nominalizate, dar și de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o nouă aplicație „TRAFIC ONLINE”. Aplicația pune la dispoziție informații privind media timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei (rutier) pentru categoriile de mijloace de transport: autoturisme/autocare și camioane.

Sursa : stefanvoda.info
Stimate vizitator, te-ai dus la site-ul ca utilizator neînregistrat. Vă încurajăm să vă înregistrați sau intra pe site sub numele dumneavoastră.
Scrie un comentariu
Prima Nume:
Adresa e-mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Introduceți codul: