Inregistrare    Autentificare
Autorizație
» » Promo-LEX: PDM, PL, PPEM și PSRM au utilizat resurse administrative în procesul de colectare a semnăturilor

Promo-LEX: PDM, PL, PPEM și PSRM au utilizat resurse administrative în procesul de colectare a semnăturilor

Categorie: ULTIMA ORĂ, Republica Moldova, Politică
Promo-LEX: PDM, PL, PPEM și PSRM au utilizat resurse administrative în procesul de colectare a semnăturilor


PDM, PL, PPEM și PSRM au utilizat resurse administrative în procesul de colectare a semnăturilor în favoarea candidaților la funcția de președinte al țării. Concluzia aparține observatorilor Promo-LEX.

Potrivit Promo-LEX grupul de inițiativă al candidatului Marian Lupu a colectat semnături în 311 localități conduse de primari ai PDM, ceea ce constituie circa 75,12 % din totalul celor 414 localități în care au fost colectate semnături.

În cel puțin două cazuri, colectarea semnăturilor în susținerea candidatului Marian Lupu s-a desfășurat în incinta autorităților și instituțiilor publice (primărie, școală, grădiniță).

De asemenea, potrivit observatorilor Promo-LEX, a fost constatată utilizarea resurselor administrative de către Valeriu Munteanu, ministrul Mediului, care a participat în timpul orelor de serviciu la recepționarea și depunerea listelor de subscripție pentru candidatul Mihai Ghimpu.

Observatorii au mai sesizat două cazuri de utilizare a funcției în procesul de depunere a listelor de subscripție în timpul programului de lucru: în susținerea candidatului PPEM, dl Iurie Leancă, de către vicepreședintele r. Cantemir, și în susținerea candidatului PSRM, Igor Dodon, de către 2 asistenți sociali.

Sursa : aici
Stimate vizitator, te-ai dus la site-ul ca utilizator neînregistrat. Vă încurajăm să vă înregistrați sau intra pe site sub numele dumneavoastră.
Scrie un comentariu
Prima Nume:
Adresa e-mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Introduceți codul: