Inregistrare    Autentificare
Autorizație
» » Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit în această seară în apropiere de satul Cioburciu

Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit în această seară în apropiere de satul Cioburciu

Categorie: ULTIMA ORĂ, Ștefan Vodă, Social
Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit în această seară în apropiere de satul Cioburciu


Cu referire la materialul difuzat pe portalul de știri informațional: www.unimedia.md din data de 30 iulie 2016 precum că ‘‘Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit în această seară, 30 iulie, în raionul Ștefan Vodă, în apropiere de zona Ramsar. „ Inspecția Ecologică Ștefan-Vodă vă comunică că întru examinarea celor prezentate şi al raziei efectuate în teren, faptele descrise nu s-au adeverit. În data de 30 iulie a avut loc incendierea miriștii și a vegetației ierboase, însă nu în raza administrativă a raionului Ștefan-Vodă, dar în regiunea Transnistreană, fapt confirmat de Primarul satului Cioburciu – Wissotzky Dmitrii, precum și de Inspectoratul de Poliție Ștefan-Vodă și Serviciul Protecției Civile și situații Excepționale Ștefan-Vodă.

Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit în această seară în apropiere de satul Cioburciu


Amintim că raionul Ștefan-Vodă dispune de 277,56 km frontieră din care: cu Ucraina – 166,65 km, cu raionul Căuşeni – 42,81 km şi cu raionul Slobozia(Transnistria) 68,1 km. Lungimea hotarului raionului pe râul Nistru constituie 126,82 km, unde în perioada secerișului se observă cu o repetitivitate îngrijorantă cazurile de ardere a miriștii și vegetației uscate, cel mediatizat fiind unul din multimea de cazuri depistate vizual de cetățenii raionului Ștefan-Vodă.

A precizat ȘEF IES Ștefan Vodă, Ion Moraru

Sursa : redacția stefanvoda.info
Stimate vizitator, te-ai dus la site-ul ca utilizator neînregistrat. Vă încurajăm să vă înregistrați sau intra pe site sub numele dumneavoastră.
Scrie un comentariu
Prima Nume:
Adresa e-mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Introduceți codul: