Inregistrare    Autentificare
Autorizație
» » Petrece vara alături de cei mai frumoşi tineri ai moldovei.

Petrece vara alături de cei mai frumoşi tineri ai moldovei.

Categorie: ULTIMA ORĂ, Oportunități
Petrece vara alături de cei mai frumoşi tineri ai moldovei.


Tinerii Moldovei vor să-ți comunice planurile lor pentru această vară.
Cea mai mare acțiune se numește HoraQuest și va presupune un concurs între tinerii participanți cu etape ce se vor desfășura in satele din Republica Molodva. Va fi o intrecere captivantă cu premii pe măsură. Proiectul se va desfășura pe ture a câte 5 zile toată vara. Îți vei putea alege tu locurile unde să mergi și perioadele cele mai potrivite.

Participanții vor avea ocazia să redescopere satele noastre, călătorind pe jos, cu bicicleta, cu autobuzul etc., să cunoască oameni noi și să acumuleze o experiență de neuitat, dezvoltându-și abilitățile de comunicare. Câștigătorii vor avea desigur cele ami mari beneficii.

Detalii și formularul de aplicare disponibile acum pe tinerii.md

În altă ordine de idei, tot acum demarăm proiectul „Vizitează-ți Țara”, care presupune deplasarea a 100 de mii de basarabeni peste Prut cu scopul de a vizita cele mai importante atracții turistice ale României!

Doritorii de a merge în aceste excursii trebuie să aibă un pașaport biometric/românesc valabil și să achite contravaloarea transportului. Cazarea și cel puțin o masă pe zi sunt asigurate de noi.

Dacă o persoană reușește să strângă un grup mai mare, va merge gratuit în excursie, iar autocarul va porni dintr-o locație la alegerea acelei persoane.

Tururile disponibile pentru luna mai sunt descrise mai jos. Informația este disponibilă și pe tinerii.md în detalii.

Doritorii sunt rugați să sune la numărul: 069111093, Vlad.

16 - 18 mai Tulcea
20 - 22 mai Baia Mare
23 - 25 mai Maramureș
23 - 25 mai Bistrița
23 - 25 mai Maramureș
23 - 25 mai Maramureș
26 - 28 mai Slobozia
27 - 29 mai Baia Mare

*Numărul locurilor este limitat la 50 de persoane pentru fiecare tur. Vor merge primii care se vor înscrie.

Sursa : tinerii.md
Stimate vizitator, te-ai dus la site-ul ca utilizator neînregistrat. Vă încurajăm să vă înregistrați sau intra pe site sub numele dumneavoastră.
Scrie un comentariu
Prima Nume:
Adresa e-mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Introduceți codul: