Inregistrare    Autentificare
Autorizație
» » » Investitori din Bangladesh, interesați să dezvolte afaceri în Moldova

Investitori din Bangladesh, interesați să dezvolte afaceri în Moldova

Categorie: Ștefan Vodă » Economic
Investitori din Bangladesh, interesați să dezvolte afaceri în Moldova


Referindu-se la politicile investiționale, promovate de autoritățile Republicii Moldova, ministrul Economiei a specificat că acestea constituie una din prioritățile Guvernului. „La ora actuală, în Moldova există condiții avantajoase pentru investitori. La nivel regional, noi oferim cel mai bun regim fiscal pentru investitori în cadrul zonelor economice libere, se aplică scutirea de TVA, accize și taxe vamale dacă mărfurile nu sunt livrate pe piața locală și se admit, pe interior, tranzacții în valută străină ș.a.”, a menționat ministrul Bride.
Mahfuzur Raman, președintele companiei ATN Bangla ltd, a specificat că grupul de investitori pe care-l reprezintă este interesat de implementarea mai multor proiecte investiționale în Republica Moldova, care oferă oportunități atractive pentru investiții la nivel regional.
În acest context, Mahfuzur Raman a menționat că la prima etapă, grupul de investitori din Bangladesh, care are o rețea de companii și filiale în mai multe state ale lumii, este interesat de implementarea unor proiecte în industria ușoară, inclusiv prin construcția unei fabrici de textile, iar la capitolul exporturi, accentul urmează a fi pus pe promovarea producției vinicole, produselor cerealiere și fructelor pe piața națională.
Stimate vizitator, te-ai dus la site-ul ca utilizator neînregistrat. Vă încurajăm să vă înregistrați sau intra pe site sub numele dumneavoastră.
Scrie un comentariu
Prima Nume:
Adresa e-mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Introduceți codul: